Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

cato's terapi

Hva er Thai massasje?

Formålet med Thaimassasje er å stimulere bevegelse av livsenergi gjennom energibaner.

Massasjen er særdeles virkningsfull, men selve behandlingen kan være ubehagelig. Massøren lener seg på mottakerens kropp ved hjelp av hender, underarmer, albuer, knær og føtter til å søke faste trykk. Massasjen følger vanligvis Sen linjene på kroppen. En full Thai massasje økt varer vanligvis 1.5 timer eller mer. Rent fysiskt gir sies det ofte om Thaimassasje at det er som å få en time med yoga mens du slapper av.

Thaimassasje er et eksempel på de fire guddommelige tilstander av sinnet som buddhismen lærer i praksis: kjærlig godhet, empati, uendelig glede og balanse, og hensikten er å helbrede en person fysiskt, emosjonelt og åndelig.

Massøren starter alltid med en puja, en slags bønn for å sentrere seg om arbeidet, helbredelsen han skal utføre. Det er stor forskjell på en thaimassasje utført i en meditativ tilstand og en som er utført ikke i!

Hva er Abdominal Detox Chi Massasje (Chi Nei Tsang)?

CNT er en eldgammel Taoistisk form for rensende/avgiftende, energi givende mage og organ massasje.

Spenninger, følelser, bekymringer og stress fra en dag, en mnd, et år samler seg i magen og blir sjeldent forløst. Disse spenningene kan føre til «knuter» på nerve, blod og lymfe systemet og gi redusert arbeidskapasitet i organene. 

Med CNT kan man løse opp i «knutene» og frigjøre spenninger, stress, bekymringer og fastlåste emosjoner.

Fordeler ved CNT og Thai massasje

 • Øker blod og lymfesirkulasjonen, reduserer hevelser.
 • Forbedrer muskelstyrke og effektivitet, fjerner toksiner, løser muskelspenninger, øker elastisiteten i sener og gjør de løsere
 • Stimulerer og forbedrer aktiviteten i nervesystemet
 • Gir avslapning og dypere og bedre pust
 • Øker elastisiteten i fordøyelseskanalen og gir økt magebevegelse, forebygger forstoppelse
 • Øker blodsirkulasjonen til huden, gjør huden glattere og kan også gjøre arr mindre
 • Letter kvinners menstruasjon, graviditet og overgangsalder
 • Gir støtte til restrukturering av skjelette og de muskulære strukturer
 • Forbedrer vitalitet og fleksibilitet
 • Fjerner hindringer og blokkeringer
 • Kan frigjøre gamle emosjoner
 • Et ”must” for idrettsfolk, dansere og ellers alle som ønsker å yte maksimalt med kroppen sin
 • Gjør godt for langvarige skader
 • Forbedrer arbeidskapasiteten til organene

TOK SEN MASSASJE

Tok Sen betyr "fjerne spenning fra linjen" og er en eldgammel massasjeform fra nord Thailand. Det sies at den ble utviklet av munker for 5000 år siden. I Tok Sen bruker man en "hammer" og "meisel" og ved å "hamre" lett skaper vi vibrasjoner som virker dypt i muskler og fascia.

Tok Sen blir brukt for å, frigjøre blokkert energi, frigjøre spenninger i muskulatur, forbedre sirkulasjon, stimulere nervene og fjerne negativ energi.

ACCESS BARS

Helt konkret er Bars 32 punkter på hodet som, når de kontaktes, vil starte en flyt av energi og bidra til å fjerne år med vurderinger, fordømmelser, fastlåste synspunkter og alle fastlåste negative følelser, holdninger og emosjoner som blir sittende fast som en følge av disse. 

Du kan se på Bars som en ryddefil på harddisken på datamaskinen din. Bars sletter alle filer med ting du har lagret gjennom år og flere liv, og som du ikke trenger lenger. Når begrensende tanker, følelser og emosjoner er fjernet vil de ikke lenger "poppe opp" automatisk i ulike situasjoner i livet ditt. Og du får bedre plass til det du faktisk ønsker. 

Bars kan hjelpe på et utall områder av livet (kan også brukes til ren avspenning) - f.eks.:

 • Reduserer stress
 • Gir bedre mentalt fokus
 • Redusere eller fjerne frykt, fobier, bekymringer
 • Bedre konsentrasjonen
 • Gir økt glede og livslyst
 • Gunstig i forhold til læringsvansker og ADD/ADHD
 • Økt kreativitet
 • Bedre kommunikasjonen med andre mennesker
 • Gir ro og balanse
 • Styrker helsen og bremse aldringsprosesser
 • Utvider bevisstheten og styrker intuisjonen

Kort sagt kan Bars være gunstig på alle livets områder; penger, relasjoner, sex, helse, kreativitet, glede osv., osv.

Soul Body Fusion®

Liten prosess, stor effekt.

Soul Body Fusion® er en dyptgripende og enkel metode der kropp og sjel smelter sammen og skaper helhet. Målet med prosessen er å omstille kroppen på cellenivå til det høyest mulige åndelige nivået, eller lyset den kan romme. Soul Body Fusion® skaper en interaktiv prosess der sjelen stimulerer cellene til å harmonisere seg på stadig høyere frekvenser. Slik fungerer metoden som en utviklingsmessig katalysator som åpner dører i deg for stadig raskere vekst.

Healing

Healere tar imot mennesker med alle typer problemer. 

Healing antas å stimulere menneskets naturlige helbredelsesprosesser og kan derved også bidra til helbredelse av spesifikke patologiske tilstander. Mange søker også til healere for å få mer energi og overskudd, bedre livskvalitet, mer kontakt med følelser, og som støtte i personlig utvikling. Her er ingen klar grense mellom kropp og sjel, de anses som aspekter av en integrert helhet og i gjensidig påvirkning. Mange opplever at healing bringer frem emosjonelle reaksjoner, kan forløse minner og gi økt erkjennelse eller innsikt i subjektive livsforhold. 

Denne renselsen kommer parallelt med en ny balanse i energisystemet. En slik «ny læring» og integrering kan skje både bevisst og ubevisst. Under healing kan klienten oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner. Enkelte blir svært avslappet og tung i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet. Noen får en kortvarig forverring av symptomene like etter behandlingen. Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er virksomme. 

Man trenger ikke tro på healing for at healing skal hjelpe, men erfaringsmessig virker det som om mennesker som er generelt åpne som personer også er mer åpne for virkning av healing. Det samme gjelder barn og dyr.

0